Mertavision videotuotantoa

Mertavision YouTubessaMertavision Twitterissä Mertavision FacebookissaKaikki videotuotannot

Tv-mainontaa

Televisio-ohjelmat

Mertavision on on tuottanut lähes 200 TV-tuotantoa sekä Ylelle että MTV3:lle. 

Yhtiö on saanut alkunsa filmille toteutetuista lyhytelokuvista, joista "Euroopan yhdentyminen" voitti ohjaajapalkinnon 1991 Tampereen Kansainvälisillä Filmifestivaaleilla.

Lyhytelokuvat sekä käsikirjoitus-, ohjaus-ja kuvaustyöt Ylen viihteelle, lastenohjelmille ja asiaohjelmille loivat hyvän pohjan TV-Tuotanto Petri Merta ky:n perustamiselle ja osaamiselle.

Tv-mainokset, Tv-spotit

Tv-spottien teko on yksi Mertavisionin osaamisalueista. Räätälöimme sinulle aina oikein mitoitetun ja hinnoitellun mainospaketin.

Ideoimme spotin ja toteutamme sen toiveidesi mukaisesti näyttelijöiden kanssa, animaationa tai vaikkapa edullisena stillkuvatoteutuksena. Hoidamme myös kaikki tuotantovaiheet suunnittelusta aina kanavalle toimituksiin saakka - helppoa ja nopeata palvelua tilaajalle!

 

Maksimoi kampanjasi hyöty

Hyödy tv-mainoskampanjastasi

TV-mainoskampanjaa voi kohdentaa monella tapaa alueellisesti ja eri medioissa. Mertavision auttaa sinua suunnittelemaan kampanjallesi mahdollisimman suuren näkyvyyden. TV-spottia ja kampanjaa voi hyödyntää monella tapaa kotisivuillasi, verkkomarkkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Teemme myös yhdistettyjä tv-mainos ja Some-kampanjoita, joissa saat parhaan hyödyn ja näkyvyyden panostuksellesi. Katso kampanjaesimerkki Yritysvideot ja Caset -otsikon alta.

 

 

Tv-tuotannot

Riippumattomana tuotantoyhtiönä TV-Tuotanto Petri Merta ky/ Mertavision on toteuttanut lukuisia TV-yhteistuotantoja sisältäen käsikirjoitus-, kuvaus-, ohjaus- ja editointitöitä mm. Ylen viihteelle, asiaohjelmille, dokumenttitoimituksille sekä lastenohjelmille.  TV-Dokumentteja ja taideohjelmia on myyty kansainvälisesti yli kymmeneen maahan, mm. Pohjoismaihin sekä Ranskan ja Espanjan tv-kanaville.

Luontodokumentit

Luontodokumentit
Tv-Tuotanto Petri Merta ky on tuottanut neljä pitkää luontodokumenttia Ylelle.


Ohjelmat ovat levinneet kansainvälisesti ja saavuttaneet kunniakirjoja ulkomaisilla luontodokumenttifestivaaleilla.

"Tuttu, tuntematon mehiläishaukka"
"Etiopia -Afrikkalainen luontoparatiisi"
"Euroopan viimeiset kiljukotkat"
"Intohimona Petolinnut"

Viihdeohjelmat

Räppärit
Mertavision on ollut käsikirjoittamassa sketsejä sekä kuvaamassa ja ohjaamassa monia Ylen viihdesarjoja vuosien varrella. Myös Ylen esittelyvideon ohjaus on Mertavisionin käsialaa.


Miina ja Manu, Räppärit, Mauri Kunnaksen kirjojen toteutus TV2:lle...Petri Merta on on mm. ideoinut ja käsikirjoittanut suositun Tuttiritarin ensimmäiset 50 tv-jaksoa. Nämä lastenohjelmien suosikkihahmot ovat yhä elinvoimaisia vuodesta toiseen.

Muut ohjelmat

Erno
"Hitaassa matkanteossa on syvyyttä -300 km Erno Paasilinnan matkassa" (1993) on Petri Merran käsikirjoittama ja ohjaama henkilökuva suuresta aforistikosta ja Finlandia -kirjallisuuspalkinnon voittajasta.


"Unen ja valveen kuvat" on Tv-tuotanto Petri Merta ky:n Ylelle toteuttama viisiosainen kokeileva sarja suomalaisista surrealistitaiteilijoista. Sarja on nähty kaikissa pohjoismaissa Islantia lukuun ottamatta.